Om WaterCare​ Filtration

Vi løser problematikker der vedrører rensning og håndtering af regn- og overfladevand.

WaterCare Filtration er en dansk ingeniør- og produktionsvirksomhed, der specialiserer sig i produkter til rensning og håndtering af regn- og overfladevand. Hos WaterCare Filtration udvikles og produceres hele renseløsninger til det enkelte projekt.

Hos WaterCare Filtration sikrer dygtige og erfarne medarbejdere, at kvaliteten er i top, både hvad angår rådgivning, dimensionering, projektledelse og produktion.

WaterCare Filtration A/S tilbyder både en standard produktportefølje med løsninger til private såvel som kommunale, men også at deltage i projektilpassede løsninger, så netop dit behov bliver opfyldt.

Vi er en dansk virksomhed og alle vores produkter er udviklet og dansk produceret in-house i vores egen produktion på Fyn. 

Virksomhedens start

De store klimaændringer giver mere intens nedbør og herigennem en efterspørgsel på produkter, der kan håndtere og rense store mængder regnvand, så vores kloaknet og rensningsanlæg ikke bliver overbelastet. Samtidig er vores vandmiljø i høj grad påvirket af menneskelige aktiviteter og forureninger, og dette skaber et behov for løsninger, der kan skåne og forbedre forholdene i naturen.

Med mere en 20 års erfaring i bagagen inden for håndtering og rensning af regnvand og spildevand fra WaterCare ApS, blev WaterCare Filtration oprettet med hovedfokus på at håndtere og løse netop disse udfordringer.

WaterCare Filtrations første produkt var DPF - Dobbeltporøs Filtrering som blev udviklet i samarbejde med Københavns Universitet. Igennem de seneste år er der kommet flere produktkategorier til og WaterCare Filtration har nu en bred produktportefølje, som gør det muligt at afdække de fleste håndterings- og rensekrav inden for regn-, og overfladevand.

Gennem årene har WaterCare Filtration’s medarbejdere opbygget en høj grad af ekspertise i vandbehandling. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at formidle denne viden til alle vores samarbejdspartnere, mens medarbejderne i produktionsafdelingen følger op med produkter, der er fremstillet i en høj, ensartet og dansk kvalitet.

WaterCare Filtration A/S​

​Stejlebjergvej 14

5610 Assens

Få rutevejledning

CVR: 36562277

Åbningstider​

Mandag - torsdag: 8.00 - 16.00

Fredag: 8.00 - 14.30

Telefonen er lukket hverdage 12.00-12.30